Sisällön tarjoaa Blogger.

From wednesday to today

Keskiviikko oli vapaapäiväni tällä viikolla ja herättyäni klo 10 pintaan lähdin kirpparille ja ruoka ostoksille. Kirpparilta haalin viime kuun sisustuslehtiä oikein urakalla. Löysin myös K:n isälle lisäyksen 50-vuotis lahjaan. Oli mukava pitkästä aikaa kiertää kirppispöytiä, vaikka en lehtiä kummempaa löytänytkään.


Ostokiellostani huolimatta poikkesin Klaukkalan Pussukassa (sisustusliike). Olihan siellä kaikkea ihanaa ja "tarpeellista", mutta onnekseni tyydyin vain katselemaan. Yhden huovan olisin voinut tosin kotiuttaa,mutta ehkä sitten ensi kuussa ;)
Tästä suuntasinkin Cittariin hakemaan tarvikkeita uuniperunoita varten. Nappasin mukaani myös tarjouksessa olevia tulppaaneja.
Kotona alkoikin sitten perunoiden folioon kääriminen ja täytteiden valmistus.Tein kylmäsavulohi täytteen ja palvikinkku täytteen. Ihanan nopeaa ja helppoa! Kaiken kukkuraksi niistä tuli ihan älyttömän hyviä!

Ruoanlaitto apurini!


Eilinen päivä alkoi aamusta apteekki reissulla, sillä K:n vanhempien koira oli todella kipeä. Sain sille antibiootti kuurin ja pahoinvointi lääkkeet ja tänään kävin aamusta vielä lääkärin vastaanotolla. Eturauhanen tulehtunut ja todella kipeä. Onneksi Teppo sai hyvää hoitoa ja lääkkeet :)
Töissä meillä oli eilen 4h koulutus illalla ja pääsin lähtemään 8 maissa kotiin. Matkalla poikkesin Jumbo Hanko suhissa ;)  piti saada vähän iltapalaa.


Nyt pitää taas rientää työt, kun alkavat yhdeltä!

Ei kommentteja