Sisällön tarjoaa Blogger.

Last week

Viikot menevät nopeaan ja samalla rytmillä. Herätys n. 9 pintaan syön-puen-töihin-kotiin-syön-nukkumaan. Tällä tavoin olen kuluttanut mm. kuluneen viikon enkä ole ehtinyt postailemaan.
Ei tässä tosin mitään ihmeempiä ole tapahtunutkaan.

Olen jo kerran aiemmin kertonut, että tuntuu kuin junnaisin paikallani. Tämä tunne voimistuu kokoajan ja olenkin aikeissa etsiä jotain uutta työtä, opiskelupaikkaa tai jotain. Toisaalta täysi kesäloma houkuttaa, joka minulle on kertynyt tuolla nykyisessä työssäni. Katsotaan, pikku hiljaa.

kahvipöydän koristus
Eilen juhlittiin K:n vanhenemista kakkukahvien merkeissä. Arvata saattaa, mutta unohdin jälleen ottaa kuvia leipomuksistani! Tein kaksi voileipäkakkua; normaali ja gluteeniton ja yhden mustikka kääretortun. Hyviä olivat, vaikka itse sanonkin.

Olen nyt stop-shop kuukaudellani toisin sanoen menot ovat suuremmat, kuin tulot ja on pakko nipistää jostakin. Toivon totisesti, etten keksi tekosyytä ostaa mitään "pientä ja tarpeellista".
Puhuttiin muutenkin K:n kanssa, että jarruteltaisiin hiukan tuon ulkona syömisen kanssa, kun sitä tulee niin helposti lähdettyä katetun pöydän ääreen. Myös heiteltiin ilmaan ideaa kerran-viikossa-kauppaan, ettei tulisi ostettua mitään ylimääräistä. Saa nähdä lähteekö homma toimimaan.

En ole hetken värjäillyt hiuksiani ja sen kyllä huomaa. Viime kerrallakin väri loppui kesken ja hiukan on epätasaisuutta havaittavissa, myös tyvikasvu alkaa erottua. Olen nyt säästövimmassani hiukan odotellut tuon värjäämisen kanssa, kun on nuo appiukon 50-v juhlat helmikuun puolessavälissä, ettei sitten tarvise taas uudelleen värjätä. Töissä, kun ei ole väliä miltä näyttää (t.asikaspalvelija).

kuvan lähde
Puhuttiin työkaverin kanssa uudesta liukuväri-trendistä ja aloin miettimään, että se toisi mukavaa vaihtelua tähän kuontaloon. Katselin muutamia kuvia ja Jenni Pääskysaarella on mieleiselläni tavalla toteutettu tuo liukuvärjäys. Saapi nähdä mitä tuleman pitää ;)

Ei kommentteja