Sisällön tarjoaa Blogger.

Kiirettä pitää!

Huhhei!
Jäi vähän postailut viimeksi tekemättä, kun koko päivähän siellä Hyvinkäällä sitten lähestulkoon meni ja heti kotiin päästyäni rupesin väsäämään kakkua, jotta saisin sen valmiiksi ennen kuin iskä olisi kotonaan ja onnistuin! Kakku oli porukoiden jääkaapissa odottamassa saajaansa hyvissä ajoin ;) kaiken lisäksi se oli HYVÄÄ!

Oon ihan sekaisin päivistä ja kuukausista ja kellon ajoista,haha. 
Mitäpä tässä on sitten tultu tehtyä?
No lauantaina lähdin K:n mukaan salille (voin olla ylpeä itsestäni) ja salin jälkeen iskin vielä sukset jalkaan ja kävin hiihtämässä Oton kanssa pienen lenkin. Iltasella suunnattiin kaverin yllätysbileisiin ja sitähän ne kertakaikkiaan olivat, ainakin yllätetyn ilmeistä päätellen ;) tästä suunnattiin vielä iltapalalle Heseen, pienen vastaväittelyn jälkeen, sillä inhoan hampparimättöä. 


Sunnuntaina käväistiin Vantaalla hakemassa hiukan maaleja ja tarvikkeita. Pyörähdettiin myös pikapikaan Jumbossa ja lounastettiin Rosso expressissä, jonka BBQ-pasta on mielestäni ihan ylihyvää! Siitä sitten kotiin ja enpä hirveästi muista mitä illalla tehtiin. Taidettin käydä saunassa ja vaan löhötä sohvalla.

Maanantai aamuna heräilin 9 pintaan ja rupesin suojaamaan keittiötä ja maalailemaan kaappien runkoja. Hyvinhän se päivä siinä kului ja illalla vielä käsittelin kattolistat uudestaan sutaisemalla niiden pintaan kerroksen lakkaa.


Tiistaina heräilin samoihin aikoihin ja homma jatkui tapettien repimisellä ;) kyllä kyllästyin 2 vuodessa edellisiin. Tulee kalliiksi tämä mielen muuttuminen näin tiheään, mutta tuli siitä hieno! Vielä tosin keskeneräinen puuttuvien lattialistojen takia, jotka pitäisi hioa ja vahata. Ajattelin tätä hommaa huomiselle, mutta en tiedä pystyykö tuolla pihalla oikeen hiomaan jäätymättä pystyyn. Kaappien ovien viimeistely ja maalaus menee keväämmälle, kunhan lämpömittari rupeaa hehkumaan plussan puolella. 
Tarkoituksenani olisi myös rakentaa meille uusi keittiönpöytä ihan itse ja ostaa uudet tuolit, kunhan budjetti antaa periksi. 

pieni pala uutta tapettia ;)

Tänään olen ollut töissä ja sieltä päästyäni hain kotimatkalla SUSHIA!!! ahaahaha.
Nyt on kauhea makean himo. Tässäpä höpinää kerrakseen nyt salkkareita katsomaan!

2 kommenttia