Sisällön tarjoaa Blogger.

Birhtday!

26.4. pyörähti taas yksi vuosi mittariini lisää, ikävä kyllä. Alustavasti tarkoituksenani oli suunnata Ruotsiin pidennetylle vkl lomalle, mutta päätimmekin suunnata sinne vasta kesällä Big Power Meet:in merkeissä. Olin pyytänyt viikonlopun siis jo ennakkoon vapaaksi ja niinpä lauantai aamuna suuntasimme Hämeenlinnaan hakemaan varaosia K:n moottoripyörään ja siitä sitten motaria pitkin Helsinkiin ostoksille. 



Ollaan jo aika vakkari näky fredalla sijaitsevassa Garageland-myymälässä, hih. Fiftari henkinen kauppa, kun on meidän molempien makuun, vaikka itse käynkin siellä pääsääntöisesti kenkien takia. Tälläkin kertaa sinne meidät johdatti Converset! 


Joulun jäämistönä löytyi lompakostani parin lahjakortin jämät ja synttäreiden kunniaksi oli nekin hyvä tuhlata. 
Riviera Maisonin myymälästä tarttui mukaan iso tarjoiluastia, josta minulla ei ole vielä kuvaa.


Stockalta kävin hakemassa kauan himoitsemani Lexingtonin mukit ja nappasin samalla myös keittiöpyyhkeen hyllystä, joka sopii keittiön uuteen tapettiin, kuin nenä päähän! 


Tarvelistalta löytyi myös farkut (halvat sellaiset) ja siksipä päädyin sovituskoppiin Hennesin 20,- housujen kanssa. Perfect! ja eikun kassalle. 

 

Ihan hyvä synttäri-ostos-saalis!


Myös sunnuntain lahjasaalis oli ihan kiitettvä ;) hihi. Tässä työkavereilta saatu karkkisaalis ja anopilta tuo Iittalan ihana kulho! Sain myös uuden riipuksen rannekoruuni ja vähän rahallista tukea seuraaviin ostoksiin, hih.


Seuraavaksi suunnitteilla sohvalle käpertyminen sipsikulhon kera!

Ei kommentteja