Solvelsin hiukan reseptiä jonka löysin netistä. Heitin vuoan pohjalle pari valkosipulinkynttä lisäksi makua antamaan ja tuplasin smetanna määrän ;) Eli jos ohjetta kaipaat niin tässä tulee:
Smetanalohi
n.800g lohta
2 prk smetanaa
2,5 dl ruokakermaa
1/2 sipuli
1tl suolaa
1tl sitruunapippuria
ripaus valkopippuria
2 valkosipulinkynttä
Aseta lohi vuoan pohjalle. Pilkosipuli pieniksi paloiksi ja ripottele lohen päälle ja ympärille. Sekoita kerma ja smetana keskenään mausta suolalla, sitruunapippurilla ja valkopippurilla. Ripoittele suolaa ja sitruunapippuria myös hiukan lohen päälle. Kaada kermaseos lohen sekaan ja heitä joukkoon pari valkosipulinkynttä. 200c uuniin n.50minuutiksi.
Voila!
Ollaan mietitty K:n kanssa, että alotettaisiin syömään hiukan terveellisemmin, sillä viimeviikon ruokalista koostui lähinnä kotitekoiseta pikaruoasta, joka sisälsi rasvaa ihan kiitettävästi.
K on nyt käynyt jo puolenvuoden ajan salilla ja nyt olen itse muutamia kertoja lähentyt mukaan. Oma motivoitumiseni vaan on heikkoa, sillä olen heti-tulokset-näkyviin tyyppejä. Tänään sain itseni lähtemään pienelle lenkille ja huomenna ajattelin ennen töihin lähtöä tehdä samoin. Siinä asiassa Otto on hyvä motivoimaan, sillä hän ainakin nauttii lenkeistä :)
Kevät aurinko ja pitenevät päivät on myös itselleni suuri energianlähde. Ihan innoissani odotan lumien sulamista ja kevättä!
Ei kommentteja